tag:blogger.com,1999:blog-7340124207918519848.post8301870958078289520..comments2024-03-27T12:54:46.793+01:00Comments on Dwie Chochelki: Ciasto z rabarbarem i kwaśną śmietanądwiechochelkihttp://www.blogger.com/profile/18417795986794286226noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7340124207918519848.post-16665545959094133852010-05-26T08:30:33.178+02:002010-05-26T08:30:33.178+02:00->manzanilla raz jeszcze: Ale cieszę się, że sm...->manzanilla raz jeszcze: Ale cieszę się, że smakowało. W oryginale było 250 g cukru do ciasta i 100 g do posypki na wierzch :)pstrykamhttps://www.blogger.com/profile/07658536968580731632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7340124207918519848.post-214653501940374522010-05-26T08:27:58.411+02:002010-05-26T08:27:58.411+02:00->manzanilla: O rany! Już piszę. Pewnie, że na ...->manzanilla: O rany! Już piszę. Pewnie, że na wierzch :))pstrykamhttps://www.blogger.com/profile/07658536968580731632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7340124207918519848.post-39077477950650716432010-05-26T08:22:56.273+02:002010-05-26T08:22:56.273+02:00wczoraj zrobiłam to ciasto i przy okazji zauważyła...wczoraj zrobiłam to ciasto i przy okazji zauważyłam, że po drodze gdzieś znika Ci to masło z cukrem pudrem, orzechami i cynamonem. Ja je po prostu dodałam do ciasta, ale może trzeba było je wyłożyć na wierzch przed upieczeniem? Tak czy siak, wyszło pyszne, chociaż jak na taką ilość cukru zaskakująco mało słodkie.manzanillanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7340124207918519848.post-74257821984132433302010-05-23T22:16:06.195+02:002010-05-23T22:16:06.195+02:00jestem pewna, że jest pyszne!jestem pewna, że jest pyszne!Paulahttps://www.blogger.com/profile/05411407173763775352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7340124207918519848.post-82040961930601656422010-05-23T22:06:23.667+02:002010-05-23T22:06:23.667+02:00...szkoda, że u mnie rzadko komu jest piec.
Nie ma......szkoda, że u mnie rzadko komu jest piec.<br />Nie ma kto jeść.<br />A goście nie dopisują, niestety... <br /><br />Smakowite!Anonymousnoreply@blogger.com