tag:blogger.com,1999:blog-7340124207918519848.post6797848084874874303..comments2024-03-27T12:54:46.793+01:00Comments on Dwie Chochelki: Panettonedwiechochelkihttp://www.blogger.com/profile/18417795986794286226noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7340124207918519848.post-52247753330147426972012-12-17T18:24:30.391+01:002012-12-17T18:24:30.391+01:00Uwielbiam ten smak :)Uwielbiam ten smak :)Kamcisshttps://www.blogger.com/profile/17370218049388344069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7340124207918519848.post-68668622262614930452012-12-17T00:14:54.486+01:002012-12-17T00:14:54.486+01:00ale drożdżowe nawet jak się lekko zeschnie to możn...ale drożdżowe nawet jak się lekko zeschnie to można zamoczy w słodkim ciepłym mleku :) mi się propozycja niesamowicie podoba!Olahttps://www.blogger.com/profile/16512844499640756385noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7340124207918519848.post-10935617057604598432012-12-16T23:30:44.771+01:002012-12-16T23:30:44.771+01:00" Mam wrażenie (bo dopiero to sprawdzę), że p..." Mam wrażenie (bo dopiero to sprawdzę), że panettone spokojnie można jeść nawet na trzeci dzień – co w przypadku ciasta drożdżowego wcale nie jest częste – najlepsze przecież jest świeżo wyjęte z piekarnika, jeszcze ciepłe. Tymczasem przepis wyraźnie mówi: podawać po upłynięciu co najmniej 12 godzin."<br />Nie lubie drożdżowego na ciepło. Nie lubię na drugi dzień. Za to takie 4-5dniowe (o ile dotrwa) robi się naprawdę dobre :)Truscaveczkahttps://www.blogger.com/profile/16713269880741850462noreply@blogger.com