tag:blogger.com,1999:blog-7340124207918519848.post2583456726173559580..comments2024-03-07T11:45:39.050+01:00Comments on Dwie Chochelki: Chili con carnedwiechochelkihttp://www.blogger.com/profile/18417795986794286226noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7340124207918519848.post-65493146150777106902012-12-21T20:45:11.270+01:002012-12-21T20:45:11.270+01:00Dziękuję ,ta odpowiedź mi wystarczy.Mam zamiar zro...Dziękuję ,ta odpowiedź mi wystarczy.Mam zamiar zrobić w niedzielę wieczorem żeby podać w środę??? życzę zdrowych ,spokojnych Świąt i Do siego Roku.elkahttps://www.blogger.com/profile/00264490490971281251noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7340124207918519848.post-31984623482058720492012-12-20T22:12:10.180+01:002012-12-20T22:12:10.180+01:00Można zamrozić, wtedy możesz i trzy miesięce wcześ...Można zamrozić, wtedy możesz i trzy miesięce wcześniej. Chili jest nawet lepsze drugiego dnia, ale co do tego jak długo może stać, to się szczególnie nie znam - u mnie, jeśli wyjątkowo nie schodzi na bieżąco, to maksymalnie trzeciego dnia wszystko dojadam. Może zawekujesz, jeśli chcesz zrobić na kilka dni wcześniej? Będziesz pewniejsza.pstrykamhttps://www.blogger.com/profile/07658536968580731632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7340124207918519848.post-14548947127577945542012-12-20T21:51:14.459+01:002012-12-20T21:51:14.459+01:00Ile wcześniej mogę przygotować to danie by być pew...Ile wcześniej mogę przygotować to danie by być pewnym,że się nic złego z nim nie stanie? pozdrawiamelkahttps://www.blogger.com/profile/00264490490971281251noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7340124207918519848.post-62494543567906938622012-10-19T19:57:07.457+02:002012-10-19T19:57:07.457+02:00Właśnie jestem na etapie: przesmażam aż zbieleje, ...Właśnie jestem na etapie: przesmażam aż zbieleje, chodzi za mną od tygodnia i nadszedł moment. Nie moge sie doczekać! robię od razu podwójną porcję! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7340124207918519848.post-26773907544716339002010-07-06T23:02:08.616+02:002010-07-06T23:02:08.616+02:00Bardzo dobre, ostre jak cholera, nowy dla mnie sma...Bardzo dobre, ostre jak cholera, nowy dla mnie smak kuminu przypadł mi do gustu. Bałam się cynamonu, ale niepotrzebnie. Słowem - następnym razem trzeba będzie zrobić z kilograma mięsa :-)<br /><br />pozdrawiam<br />allegra walkerAnonymousnoreply@blogger.com